2020. máj. 25.

Colleen Hoover: Verity borító szavazás

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan megfog jelenni Colleen Hoover legújabb regénye, a Verity. A Vörös Pöttyös? Szeretem. Facebook oldalán volt egy szavazás a borítóval kapcsolatban, amely szerintem nagyon kedves gesztus a kiadó részéről, hiszen nem sok kiadó szokta kikérni és meghallgatni az olvasók borítók iránti kívánságait. De most lássuk is a borítókat!

A borítók:
A fekete és a sárga nem tartozik a kedvenc színeim közé, ennek ellenére még is azt kell mondanom, hogy klasszul néz ki. Amikor ránézek erre a borítóra számomra egy sötétebb és komolyabb témát feldolgozó történet jut róla az eszembe, amely a könyvhöz teljesen jól passzolna.
Jelenleg 715 szavazat

Tetszik a kékes-zöldes árnyalata, de valahogy nem ilyen borítót képzelek el egy CoHo regénynek. A cím betűtípusa sem igazán nyerte el a tetszésemet, mert valahogy nem illik a borító hangulatához. 
Jelenleg: 258 szavazat

Számomra ő az abszolút befutó, így rá szavaztam. Remélem, hogy ez a borító fog a győztes lenni, mert örömmel nézegetném a polcomon és persze olvasnám el a regényt. Imádom a színárnyalatát, a betűtípusát, a hangulatát...egyszerűen csodálatos. De lehetséges, hogy a történethez talán túl vidám lenne ez a külső. Mindenesetre én örülnék, ha ő győzne.
Jelenleg: 479 szavazat

A könyv fülszövege:
Magával ​ragadó és megdöbbentő. Egyszerűen nem lehet letenni.
Claire Contreras New York Times bestseller szerző.
Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit.
Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét.
Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.
Egy egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestseller szerző Colleen Hoover tollából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Liz Braswell: A vén idő mesél 🥀

 A Manó Könyvek kiadó jóvoltából ismént egy nagyon izgalmas Sorsfordító történetet ismerhettem meg. Az egyik kedvenc Disney mesefilmem A szé...