2021. aug. 7.

Catherine Rider: Csók Pal Springsben 🌄

 Catherine Rider eddigi magyar nyelvre lefordított könyvei közül mindent sikerült elolvasnom. A kedvencem a Csók Rómában volt, ezért nagyon izgatott voltam, amikor megláttam, hogy az írónőnek új regénye fog megjelenni a Menő Könyvek Kiadó gondozásában. :) 



Röviden a könyvről: 

A történet főszereplője Sasha és Jay. Mivel a vezetéknevük ugyanaz, így az a kellemetlenség áll elő a repülőn utazva, hogy Jay az első osztály helyett turista osztályon utazik, míg Sasha szerencsésen az első osztályon kapott helyet. A kínos névcseréből szinte lavina indul el a két fiatal közt. Sasha és Jay között vajon miféle kapcsolat fog kialakulni? Jay már az első pillanattól kezdve alig bírja levenni a szemét a lányról. Sasha viszont igyekszik elfelejteni azt a kínos videót, amely róla készült és az egész világot bejárta. 

Véleményem a könyvről:

Nagyon izgatott voltam a könyv iránt és úgy gondoltam, hogy szuper olvasmány lesz így a nyár közepén. A regény nagyon klasszul indult és izgalmas volt a számomra, ahogyan megismerkedtek a főszereplők. Maga a sztori szintén nagyon tetszett, mert különleges volt, csak valami plussz még is hiányzott belőle. A főszereplőket sajnos nem sikerült túlzottan megkedvelnem, semlegesek maradtak számomra a történet végéig. Ha a történetet kellene csillagoznom az mindenképpen erős négy csillag lenne, de ha a karaktereket kellene pontoznom, arra csak 3 csillagot tudnék adni. 

Bíztam abban, hogy Jay karaktere jobban kifog bontakozni, mert láttam benne fantáziát, de sajnos nem így lett. Sasha karaktere pedig lehetett volna színesebb is. Viszont az nagyon tetszett a könyvben, hogy a zene fontos szerepet játszott a történetben. 

Összességében kicsit csalódott vagyok, mert arra számítottam, hogy majd új kedvencet aratok. Ettől függetlenül várom Catherine Rider következő könyvét és bízok benne, hogy az majd jobban elnyeri a tetszésemet. 

Hány csillagot érdemel tőlem? 

🌟🌟🌟+fél /5

A könyv adatai: 

Író: Catherine Rider 

Cím: Csók Pal Springsben 

Műfaj: ifjúsági 

Kiadó: Menő Könyvek 

Oldalszám: 320 oldal 

Megjelenése: 2021 

Fülszöveg: 

Sasha (alias Quinn Jackson) tizennyolc éves, és minden erejével azon van, hogy el tudja felejteni a róla készült, kínos videót, ami az egész világot bejárta. Ebben épp kapóra jön neki a Palm Springs-i nyaralás. A terv: nyár, napsütés és ereszd el a hajam. Jay (azaz Jackson Quinn), tizenkilenc éves, és azt reméli, hogy ha sikerül megírnia egy ütős, leleplező cikket, akkor végre be tudja bizonyítani a családjának, hogy született újságíró. Ám a repülőn a turistaosztályon találja magát, miközben Sasha az ő helyét kapja az első osztályon.Egyértelmű, hogy összekeverték a két nevet. Ellenszenv első látásra. De elég hozzá még pár félreértés (és téves foglalás), hogy Sasha és Jay már ne is berzenkedjenek annyira egymás ellen…



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Liz Braswell: A vén idő mesél 🥀

 A Manó Könyvek kiadó jóvoltából ismént egy nagyon izgalmas Sorsfordító történetet ismerhettem meg. Az egyik kedvenc Disney mesefilmem A szé...